Operator

Door In Ovo / 05 oktober 2023
Engineering
Fulltime
mbo

Operator
Ochten en Poppel (BE) | € 3.000 - € 3.500


Ben jij de operator die pas tevreden is als de productie optimaal loopt? Heb je technisch inzicht en ben je avontuurlijk genoeg om onze groeiambitie aan te kunnen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wie zijn wij?
Vanaf onze start in 2011, hebben we gewerkt aan onze oplossing waarbij we op een geautomatiseerde manier het geslacht van een kuiken in het ei kunnen bepalen met als uiteindelijk doel het voorkomen van het doden van miljarden haantjes, omdat ze geen eieren kunnen leggen. In 2020 hebben we de eerste versie van onze Ella machine in de broederij gezet en met de kennis die we daar hebben opgedaan, is afgelopen jaar de verbeterde versie van Ella gaan draaien.

We zijn trots te melden dat we de afgelopen maanden al meer het doden van honderdduizenden eendagshaantjes voorkomen hebben! Het is onze missie om met Ella het doden van eendagshaantjes te beëindigen.

Ella is pas de eerste stap, onze eerste baanbrekende innovatie. Als het aan ons ligt, volgen er meer. Veel meer. Er zijn tal van problemen op het gebied van dierenwelzijn en klimaat. Problemen die schreeuwen om onconventionele oplossingen. Precies het soort uitdagingen waar we ons bij In Ovo in vastbijten.

Bij In Ovo koppelen we een grondige analyse aan een pragmatische instelling. Niet blijven praten, niet achter dat beeldscherm blijven plakken, maar juist die broederij van binnen bekijken. Want pas wanneer jouw oplossing voor hén werkt, heb je kans van slagen.

Wat ga je doen?
Als operator ben jij, samen met de productie engineer, verantwoordelijk voor het optimaal verlopen van het productieproces. Je signaleert problemen en assisteert bij het oplossen van evt. problemen tijdens de productie. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van het productieproces en stuur je de productiemedewerkers aan.

Als je alle ins- en outs van de machine kent, kun je op toekomstige locaties in Europa helpen met het opstarten van de productie. In dat geval zul je ook regelmatig doordeweeks in het buitenland verblijven. Met de groei die we voorzien, zal voor de komende periode geen dag hetzelfde zijn!

Vereisten

Wie zoeken wij?
Jij bent:


● Een echte aanpakker, die proactief verantwoordelijkheid neemt om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk eieren kunnen verwerken.
● Spreek je vloeiend Nederlands en Engels.
● Heb je een rijbewijs B.
● Ben je goed in het signaleren en communiceren van mogelijke problemen.

Daarnaast heb je bij voorkeur kennis van en ervaring met:

● Heb je een technisch/chemische achtergrond in de breedste zin van het woord (denkniveau MTS/MBO/VAPRO B).
● Heb je aantoonbare ervaring in een productieomgeving (dit kan ook een vakantiebaan zijn).
● Heb je een brede praktische skill-set, zodat je zelf eerstelijns storingen kan oplossen.

Wat bieden wij?
Werken als operator bij In Ovo betekent werken bij een snelgroeiende organisatie met ambitie. Je gaat bij ons aan de slag met interessante en soms complexe technische vraagstukken, thema’s en breinbrekers. In Ovo is groot genoeg voor een interessant en uitdagend takenpakket, maar compact genoeg om input te kunnen leveren en het verschil te maken. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort.

Daarnaast bieden wij:

● Een scale-up omgeving, waar je unieke kansen krijgt om een wereldwijde impact te hebben op dierenwelzijn.
● Het innovatieve karakter van In Ovo, waar je met veel eigen verantwoordelijkheid constant op zoek bent naar nieuwe kansen en manieren om te groeien.
● Een salaris van € 3.000,- tot € 3.500,-, afhankelijk van jouw werkervaring.
● Onregelmatigheidstoeslag voor werkuren buiten 06.00 – 19.00 uur.
● Een jaarlijks budget van € 1500,- voor persoonlijke ontwikkeling.
● 25 vakantiedagen per jaar, pensioen en thuiswerkvergoeding.

Geïnteresseerd maar twijfel je nog?
Helaas is het een feit dat je minder snel reageert op een vacature als je niet helemaal aan de eisen voldoet. Dit lijkt vaker voor te komen bij vrouwen en minderheden. We nodigen je van harte uit om te solliciteren, ook als je twijfelt! Laten we het hebben over jouw kwaliteiten en hoe we jou een passende rol kunnen bieden binnen onze organisatie.

Solliciteer met je cv en een korte motivatiebrief via de sollicitatiebutton. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ralph Roels, recruitment lead, +31 (0)6 14139696 of ralph@inovo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Meer weten?

In Ovo
Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden
Telefoon: 06-14139696
E-mail: ralph@inovo.nl

Deel deze vacature

Meer vacatures van deze werkgever

Allround Engineer
Allround EngineerLeiden en Ochten (variabel) | € 3.000 - € ...
© EngineersOnline.nl